Autobedrijf Bultje

Transportweg 104
9645 KX Veendam
0598-633810
info@autobedrijfbultje.nl

Verkoop:

Ma t/m Vrij:
8:00-17:00 uur

Werkplaats :

Ma t/m Vrij:
8:00-17:00 uur

Offerte tool

Gebruik onze handige offerte tool en ontvang direct een prijsvoorstel.

Afspraak maken

Gebruik onze handige planningstool om direct een afspraak te maken.

Service & Onderhoud

Elke auto heeft voor een goede en soepele werking regelmatig onderhoud nodig. In het instructieboekje of onderhoudsboekje van de auto geeft de fabrikant aan welk onderhoud er wanneer aan uw auto moet worden uitgevoerd. Bij 20.000 km moeten bijvoorbeeld de bougies worden vervangen en bij 40.000 km moet het brandstoffilter worden gecontroleerd.

Bij Autobedrijf Bultje voeren wij met plezier en kunde al het onderhoud uit dat volgens de voorschriften van de fabrikant aan de auto moet worden gedaan. Bij elke onderhoudsbeurt verversen we de motorolie, vervangen we de benodigde filters en we laten u weten wanneer er andere werkzaamheden nodig zijn. Natuurlijk overleggen wij deze werkzaamheden altijd met u, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Als de auto nog onder garantie is, houdt u ook bij ons altijd recht op die garantie omdat wij ons aan de onderhoudsrichtlijnen van de fabrikant houden.

Natuurlijk beschikt Autobedrijf Bultje over de modernste diagnoseapparatuur waarmee elk type auto kan worden gediagnosticeerd. Zo weten wij exact wat er aan de auto moet gebeuren bij een storing en lossen we deze snel voor u op.

 

Scroll naar boven